Ansiktsbehandling

I alla ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys för att kunna skräddarsy behandlingen efter hudens tillstånd, behov och dina önskemål. Man får rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkter.

Huden runt ögonen är extra ömtålig och behöver varsam omvårdnad. Det är även runt ögonen de första ålderstecknen blir synliga. Därför ingår även ögon och läppeeling samt mask i samtliga ansiktsbehandlingar.

Jag är aukt. hudterapeut och använder PCA skin, Phytomer och Murad Hudvård i mina behandlingar och jag avslutar gärna med att lägga en foundation från Youngblood som är en hudvårdande mineral-makeup.


Exklusiv

En lyxig ansiktsbehandling med specialmask, för att återfå fasthet, spänst och lyster. Ger huden ett lyft, stärker och förbättrar hudens struktur. Kan anpassas efter hudens tillstånd och dina önskemål.

80 min   1275 kr   Boka tid


Expert

En klassisk ansiktsbehandling med det lilla extra som anpassas efter hudens behov som tex ålderstecken, känslighet eller pigmenteringar. Korrigerar linjer, ger tillbaka huden dess struktur och naturliga glöd. Ingår även portömning vid behov.

70 min   1025 kr   Boka tid


Klassisk

Vårdande ansiktsbehandling efter hudens behov och tillstånd.
Ingår portömning vid behov.

60 min   895 kr   Boka tid


Portömning

Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på att tömma porer och dämpa eventuella inflammationer.
Passar dig som har acne, komedoner (pormaskar) och/el seborré.

60 min   925 kr   Boka tid


Lyster

En lite snabbare ansiktsbehandling med c-vitaminmask som kickar igång huden. Perfekt om man har ont om tid. Ger omedelbar lyster!

40 min   695 kr   Boka tid


Portömning -rygg

Djuprengörande behandling på ryggen.

40 min   850 kr   Boka tid


C-vitamin-behandling Enviromental Shield Murad

Denna behandling är perfekt för att ge din hud ny lyster, reducera solskador och pigmenteringar i huden. Behandlingen är rik på antioxidanter. Linjer och rynkor reduceras och huden lämnas underbart mjuk.

50 min   975 kr   Boka tid


Lugnande behandling – Redness Therapy Murad

Lugnande behandling för känslig hy. Stärker hudens barriär och dämpar rodnad och känslighet med en patenterad formula rik på antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser. Avslutas med en kylande mask som gör att behandlingen är perfekt för dem som lider av rosacea, psoriasis eller en hud som lätt blossar upp.

70 min   1050 kr   Boka tid


Akne-behandling – Blemish Murad ansikte/rygg

Djuprengörande behandling som är utformad för att minska och förbättra hudens blankhet, samtidigt som den lugnar och reducerar hudirritationer. Behandlingen kan utföras på alla typer av acne.

60 min   950 kr   Boka tid

Ansiktsbehandling
Hudvård

Maria Gylling

Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut
Medlem i SHR och CIDESCO