Ansiktsbehandling

I alla ansiktsbehandlingar ingår en hudanalys för att kunna skräddarsy behandlingen efter hudens tillstånd, behov och dina önskemål. Man får rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkter.

Huden runt ögonen är extra ömtålig och behöver varsam omvårdnad. Det är även runt ögonen de första ålderstecknen blir synliga. Därför ingår även ögon och läppeeling samt mask i samtliga ansiktsbehandlingar.

Jag är aukt. hudterapeut och använder PCA skin och Murad Hudvård i mina behandlingar och jag avslutar gärna med att lägga en foundation från Youngblood som är en hudvårdande mineral-makeup.


Exklusiv

En lyxig ansiktsbehandling med specialmask, för att återfå fasthet, spänst och lyster. Ger huden ett lyft, stärker och förbättrar hudens struktur. Kan anpassas efter hudens tillstånd och dina önskemål.

80 min   1450 kr   Boka tid


Expert

En klassisk ansiktsbehandling med det lilla extra som anpassas efter hudens behov som tex ålderstecken, känslighet eller pigmenteringar. Korrigerar linjer, ger tillbaka huden dess struktur och naturliga glöd. Ingår även portömning vid behov.

70 min   1295 kr   Boka tid


Klassisk

Vårdande ansiktsbehandling efter hudens behov och tillstånd.
Ingår portömning vid behov.

60 min   1150 kr   Boka tid


Portömning

Djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på att tömma porer och dämpa eventuella inflammationer.
Passar dig som har acne, komedoner (pormaskar) och/el seborré.

60 min   1150 kr   Boka tid


Lyster

En lite snabbare ansiktsbehandling med c-vitaminmask som kickar igång huden. Perfekt om man har ont om tid. Ger omedelbar lyster!

40 min   895 kr   Boka tid


Portömning -rygg

Djuprengörande behandling på ryggen.

40 min   995 kr   Boka tid

Ansiktsbehandling
Hudvård

Maria Gylling

Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut
Medlem i SHR och CIDESCO