PRX-T33

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling, helt utan nålar, som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

Den största orsaken till de flesta hudförändringar är exponering av UV-ljus, som vi kallar ljusåldrande.
Det bästa sättet att motverka hudens åldrandeprocess är genom att upprätthålla dess funktioner, stimulera dess tillväxt och skydda mot UV-exponering. Effektiva behandlingar för detta är s.k. biorevitaliserande behandlingar.

PRX-T33 är nästa generations biorevitalisering helt utan nålar. Behandlingen kombinerar två väldokumenterade potenta ingredienser i en unik patenterad formula, TCA och väteperoxid. TCA stimulerar cellförnyelse, är kollagenstimulerande och reducerar pigmenteringar. Väteperoxid främjar hudens läkningsprocess och är en viktig del i hudens immunförsvar och är naturligt antibakteriellt. Det är reparerande och remodullerande på vävnadens struktur.

PRX-T33 appliceras på huden med en speciell utformad massage med tryck lager för lager för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden.

Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen med PRX-T33 är nästintill smärtfri, ger omedelbar effekt och huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Man kan återgå till sina normala vardagsaktiviteter direkt efter behandlingen. Den kan utföras som enstaka behandlingar för omedelbar ”glow” och uppstramning eller i kur för behov av mer korrigering. Då rekommenderas 4-6 behandlingar med 1-3 veckors mellanrum.

För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter, dag och nattcreme, hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter behandlingen för att förstärka resultatet.

PRX-T33 går att kombinera med microneedling för att optimera effekten av behandlingarna. Man behöver då har gjort PRX-T33 och microneedling var för sig hos mig tidigare.

PRX-T33 behandlingsindikationer

  • Rynkor och linjer
  • Torr hud
  • Förlorad fasthet och elasticitet
  • Nedsatt fyllighet
  • Ojämna pigmenteringar
  • Ljusåldrad hud
  • Bristningar/streckmärken
  • Åldrad hud på hals, dekolletage och händer
PRX-T33
PRX-T33

Maria Gylling

Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut
Medlem i SHR och CIDESCO