Laserbehandling

Jag utför laserbehandling för oönskad hårväxt (reducering av hår eller permanent hårborttagning), ytliga kärl och bristningar i kärl, acne, hudföryngring och utjämning av hudtonen.

Jag utför mina laserbehandlingar med diodlaser. En diodlaser är en säker behandling för flera hudtyper och hudtoner.


Permanent hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser är en lämplig behandling för permanent hårborttagning eller reducering av oönskad hårväxt.

De flesta hud och hårtyper går att behandla med diodlaser ifall hårsäcken är mörkare än huden. Men vitt, grått och rött hår kommer inte att försvinna med laser.

Läs mer och boka


Hudföryngring med laser

Med åldern så avtar sakta produktionen av kollagen och elastin i vår hud och vi upplever att huden blir slappare och fina rynkor börjar uppstå.

Hudföryngring med laser gör så att produktionen av kollagen ökar och huden stramas upp, får jämnare hudton, mer elasticitet, flexibilitet och lyster.

Läs mer och boka


Acnebehandling med diodlaser

Uppkomsten av acne kan bero på flera olika faktorer. Det kan bero på överproduktion av talg som delvis är hormonstimulerat, talgkörtelns utförsgång har blivit tilltäppt, acnebakterier och inflammation.

Diodlasern har en effektiv inverkan på acnebakteriena i huden och lindrar inflammationen.

Läs mer och boka


Kärlbehandling med laser

Bristningar i kärlen så som spindelvener, teleangiektasier portvinsfläckar och angiom är exempel på tillstånd som upplevs störande och kan kan behandlas med bra resultat med diodlaser.

Kärlbehandling med laser är icke invasiv och har en låg till ingen återhämtningstid.

Läs mer och boka

DIODLASER BEHANDLAR

  • Oönskad hårväxt
  • Ytliga kärl
  • Hudföryngring, utjämning av hudtonen
  • Huduppstramning
  • Akne
Mediostar – diodlaser

Jag utför mina laserbehandlingar med en diodlaser som har två olika våglängder och variabel pulslängd med ett effektivt kylsystem för att kunna skräddarsy en säker behandling av flera hudtyper och hudtoner med hårreducering, permanent hårborttagning, brustna kärl, acne, utjämnade av hudtonen samt stimulera hudens föryngringsprocess.

De olika våglängderna har olika absorbtionsförmåga och påverkar hud och hår olika och anpassas för säkerhet och effektiva resultat.

Mediostar laser
Laser Mediostar

Maria Gylling

Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut
Medlem i SHR och CIDESCO